Det efterlängtade leendet! <3



Min goa lilla pojke <3 Första lilla leendet kom den 25/3! Men massor idag <3

ÄNTLIGEN!

Äntligen fick jag se det underbara leendet! Åh så underbar han är, min lilla Isak!!!!
Idag på bvc började han flina åt sköterskan som skulle kolla om han kunde fästa blicken och följa ! det kunde han =0) sen efter ett tag kom världens största leende!
Sen var min mamma hit och pratade med Isak och gud va mycket han log!!! jag smälter varje gång han ler!
fick även med det på kort!finally!!!!!!sätter in den här senare ikväll =0)

på tal om det, så nu ligger han hos mig och sover. ibland kommer det även nåtlitet sött leende <3<3<3<3
älskar dig så grymt mycket Isak <3<3<3<3



Växer så det knakar!

Nu växer lilla Isak så det knakar!!
I början av den här månaden så vägde Isak 4270 g och nu är han uppe i 5210g! Alltså har min lilla älskling snart ökat 1 kg i vikt! <3 Blir så otroligt stolt och lättad! Så skönt att veta att han fortsätter att gå upp i vikt!


Allt går bara fin fint! Isak går upp och jag går ner =D Nu har jag 3 kg kvar av mina 15 kg som jag gick upp under graviditeten! Är så otroligt lycklig!

Älskar mina fina pojkar, Isak och Reine <3


Så otroligt nöjd!

Nu kommer jag nog kanske orka börja blogga igen!
Nu när man äntligen har kommit igång och fixat med bloggen!

TACK ännu en gång tobias för att du hjälpte mig fixa till den! Är verkligen super nöjd!!!

Nu ska jag nog lägga mig bredvid mina två älsklingar som väntar på att jag ska sluta vara så tråkig =0)
Natti natt


Ny design inom kort!

Ja nu håller min kära kusin, Tobias på att fixa till en ny logga !!
Och den blir verkligen skit bra!!!

Tack kära kusin för att du hjälper mig =D

Underbara dag

Den här dagen har börjat underbart bra!

Min lilla älskling vaknade endast en gång inatt, fast det gör han iof varje natt =) Han är så otroligt duktig! Sen nu vaknade han vid 6 igen och var hungrig, så efter jag gett lillplutten mat, så passade vi på att ta en lång promenad i det fina vädret! =)

Nu sitter jag här och äter frukost! Sen hör man hur han börjar klämma på, då passar gofisen på att skita medans jag äter frukost, haha! Att bara en sån sak kan göra mig glad!

Jag älskar mitt nya liv!!!


1 månad!!!!

Idag är det 1 månad sen vi precis kommit till bb!
Snart är vi påväg ner till Isak som låg på avdelning 33. Men gud va tiden går fort!
våran lilla Isak är nu 1 Månad!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ändra utseendet????

Ja det skulle jag verkligen ha gjort! Men nu är det ju så att jag suger på det här...

Finns det någon som är extremt duktig på det här med att fixa till fint utseende på bloggar? Hade verkligen velat fixa till den... någon som kan förklara? och kanske ge något tips på något bra gratis program som man fixar bilderna i????
=)

har jag verkligen missat det?

hur kan jag ha missat det?
kan jag verkligen ha gjort det?

En person säger att han ler hela tiden. Varför ser inte jag det?
Löjligt jag vet, men jag vill vara den som får se hans första leende... Har jag verkligen missat det?
Känner så fruktansvärt nere just nu......

En bra dag!

Ja nu har jag äntligen börjat känna mig lugnare. Nu när jag äntligen ser hur mycket min lilla gubbe får i sig!
Blir också mycket enklare när vi ska någonstans. Tycker jag hehe!
Slipper fram mut pupporna(brösten) överallt! Hehe.

Men jaja, känns ju synd att man inte klarade av att amma, men gör helt enkelt det som är bäst för min lilla pojke!

Idag har jag, Lillfisen, reine och syrran varit en sväng till mora. Kom på att jag har bara ett påslakanset till spjälsängen. Så tänkte det var lika bra att handla ett till iaf så man har något att byta med utifall han skulle få för sig att spy,skita eller pissa ner påslakanet =P Så man har något ombyte! Så det blev av motivet snurresprätt hehe! Och gissa vad det var på??? STJÄRNOR! hihi! Hoppas Isak gillar stjärnor lika mycket som jag gör =P Passade även på att handla en liten tvättpåse, eftersom jag har börjat undra var alla strumpor tar vägen.

Sen efter vi varit där på jysk, så var vi upp på dollar en sväng. Där hittade vi inget roligt så vi drog vidare till Kina för att äta lite gott! Men det som jag såg framemot mest var ju såklart den gooooooda efterätten...!!!! Friterad banan med glass! Åh den goda sirapen!!!!!!!! Så underbart gott!( Jag ska börja träna snart) =P
Efter en stund kom vi på att nu var klockan alldeles för mycket, för vi skulle vara och skriva på lite papper på soc, för att intyga att reine är pappan till Isak!

Efter det så for vi till min pappa(som inte var hemma) Och snackade lite skit med syrran,brorsan och mamma! Finns mycket idioter här i världen(tyvärr)

Skit samma! Nu skriker min älskade son, så får väl ta och se vad han vill <3


tror jag har bestämt mig!

Allting känns så konstigt. Jag oroar mig så fruktansvärt mycket!
Isak vägde 4390 den 4 mars. Så fick lov att börja ge han mat oftare för att få han att gå upp i vikt. Så tre dagar senare vägde vi han igen. Då var han uppe i 4505, det var en otrolig lättnad...
Men nu över en vecka efteråt så har han gått ner, fast han ätit lika ofta. Tror att det är min mjölk det håller på att bli något fel på.....

Så tror jag trappar ner sakta men säkert med amningen och börjar med ersättning. Vill så gärna att min älskade son ska gå upp i vikt och må bra. Och det verkar inte fungera med amningen så får ge han ersättning.
Direkt jag började med det idag så känns det verkligen som en sten föll från mitt bröst. Det känns så skönt att veta att man slipper pressen och pinan att använda brösten som gör så ont. Och att äntligen veta hur mycket han får i sig!

Nu kan jag äntligen må bra och han också förhoppningsvis <3

Tack för alla kommentarer! <3 Det hjälpte verkligen att få mig att sluta deppa. börjar med ersättning så både jag och lilla Isak kan må bra <3


värdelös....

Måste bara få skriva av mig lite, sen får ni tycka vad ni vill....

Gud va jag känner mig värdelös...

Var idag på bvc och vägde Isak. Nu har han gått ner i vikt från 4505 till 4390! Åh jag vet inte vad jag ska ta mig till, mina bröstvårtor gör så ont och har fått en lätt mjölkstockning i ena bröstet...

Vill ju kunna amma, men nu när jag ser att han går ner i vikt fast vi har ammat med jämna mellanrum så funderar jag ärligt på att ge upp det.

Känner mig så värdelös... vill så gärna att han ska må bra. Vill inte att han ska gå ner nå mer nu. därför tar jag det här beslutet...

Ska ta med min mamma till bvc nästa gång han ska vägas.... Orkar inte med att höra nå skit...


otroligt väder!

gud så härligt väder det är idag!
har fått lite sovmorgon av min kära son som valde att sova till halv 5 i morse =)
så nu är jag pigg och otroligt glad!
Snart blir det en lång promenad med vagnen i det fina vädret =0)


Förlossningsberättelsen igen!

Den 18 Februari på morgonen så började jag känna av värkar, som tyvärr bara varade i en kvart eller så. Så nu tänkte jag att nu ska det igång, så tog på mig kläderna och gick ut och tog mig en powerwalk! Hade typ sammandragningar under hela promenaden. Men sen hände det tyvärr inget mer. Vid 13 tiden kom älsklingen och hämtade mig för jag skulle följa han på ett jobb, så jag slapp sitta hemma själv.
Efter den turen i bilen så började jag känna av kramp i ryggen och en hemsk smärta i ljumskarna! Tänkte inte så mycket mer på det då jag känt av det förr. Men den värken höll i sig hela tiden.

Vid 4 tiden så slutade älskling så vi åkte och handlade, då gick den smärtan över och kom istället var med ganska jämna mellanrum. Men tänkte fortfarande inte så mycket på det. Jag ringde mamma och berätta hur jag kände och hon tyckte att jag skulle börja klocka mina värkar som tydligen var riktiga värkar =D Så jag gjorde det! Och då var värkarna regelbundna var 4:e minut! Så ringde mamma igen och hon tyckte jag skulle ringa in till förlossningen!!!! Och det hade ju precis innan kommit en rosa flytning som jag faktiskt hört att det kan vara början till något bra!!! Vid 18.30J ringde jag förlossningen.. och gud vilken chock vi fick! Dom tyckte vi skulle komma in direkt. Vi som ställt oss för att laga lyxmiddag, fick bara släppa allt och packa in allt i bilen och åka katterna till mamma! Värkarna började komma tätare och när vi satt i bilen på väg till falun så började dom göra extremt ont, så det blev ett samtal till förlossningen igen, som funderade att skicka en ambulans. Men vi var så pass nära så dom gjorde aldrig det.

Klockan 21! Då kom värkarna var 3:e minut!!! Väl uppe på förlossningen så fick vi in på vårat rum. Satt där och väntade på att någon barnmorska skulle komma in och kopplade in  ctgkurvan eller va det hette! Klockan 22 kom det in en barnmorska som skulle kolla om jag hade öppnat mig något! Jag hade ju såklart ställt in mig på att inget hade hänt. Men där fick jag ännu en chock! Jag hade öppnat mig 6 CM! helt otroligt! 21.46 började jag andas in lustgas, vilket inte var så himla skönt. Det var länge sen jag kände mig så skit full haha! Men som tur gick det över ganska snabbt! Värkarna kom så regelbundet och var fruktansvärt smärtsamma! Så just här är det ganska suddigt förutom när jag får ryggmärgsbedövning klockan 23:46! Efter det var jag verkligen i himlen!!!! Kände inte av någon värk efter det, förutom trycket neråt!


Här är klockan 21.46 ! Fortfarande pigg! Hehe



Haha! Jag bjuder på den här! Här har jag börjat bli väldigt slut, och klockan är bara 00.11 ändå har jag lite mindre än 5 timmar kvar av värkar =P

Klockan 02.00 tar dom hål på hinnan så vattnet går.  efter det kommer det jobbiga trycket neråt, som jag aldrig någonsin kommer kunna glömma! GUD VILKEN SMÄRTA! 03.40 börjar krystvärkarna komma! Åh jag var så slut efter ett tag och mina värkar började avta på grund av att min kropp var så utmattad! Så dom började ge mig dropp för att värkarna skulle sätta igång lite mer. Men hur jag än krystade så ville inte riktigt Lillen flytta sig neråt. Så en läkare kom in efter ett tag. Bm pratade lite om att dom kanske fick lov att hjälpa mig om det inte hände något.! Men efter det så började lillen röra sig neråt. Och när han var så nära att komma ut, då började ungen röra på sig så man ser den där elektroden som dom satt på hans huvud. hur den är där och rör sig fram och
tillbaka.Barnmorskan sa att hon aldrig hade sett något liknande! haha! Det gjorde fruktansvärt ont!!!!! En riktig skit unge innan han ens hade kommit ut =P


Lilla Isak! Inte ens 1 timme gammal <3<3<3<3<3

05.07 föddes våran älskade Isak som vägde 4664gram och var 54,5 cm lång! Men han fick lov att följa med läkarna ganska snabbt eftersom han var så tagen efter förlossningen så han hade lite problem med att andas! Men efter en dag på avdelning 33 med bevakning av snälla barnmorskor så mår våran lille prins jätte bra =)
Vi är så otroligt glada över att han finns här hos oss !

Bvc!

Just ja, i tisdags var vi på besök på bvc igen, för att se om lillplutten hade gått upp något!

Mjölken verkar fungera riktigt bra, för han hade gått upp från 4390g till 4505g på tre dagar! Riktigt bra!!!
Och sen var det ju det här med längden också... Hon sa att han var 57cm lång, men hon skrev ner 55,7??? Så vi får väl se nästa gång vad längden visar på hehe!
Huvudetsomkrets har iaf ökat från 35 till 37 =) Så han växer på bra! Våran lilla pojke!


Bloggtorka

Är det inte så det kallas? Hehe

Det känns inte som att jag har så mycket att blogga om längre.
Klart jag kan ju skriva om lilla Isak, men han gör ju typ samma saker heeela dagarna. Sover, Äter och skiter Hehe
Så det kanske blir lite tråkigt i längden...



Igår tyckte våran älskade son att vi skulle få sova hela natten! Så han vaknade vid 6 tiden! Det är hela otroligt hur allt förändras när man får barn! Jag kände mig helt utvilad KLOCKAN 6 på morgonen! Annars brukar man få lov att sova till 11-12 tiden för att Känna sig i närheten av utvilad!

Men han är ju iof ganska lugn på nätterna ändå. Han vaknar oftast vid 2-3 tiden och vill ha lite mat! Sen får han lägga sig hos oss och kramas. Sen sovar han oftast till klockan 7! =) Tycker han är så otroligt snäll!! Hade förberett mig på otroligt mycket mindre sömn!



Mamma älskar dig så sjukt mycket <3<3<3<3<3

<3



gofisen <3

jaha?

Känner mig så nere....
Förstår inte riktigt varför, men känns som jag har börjat tvivla på mig själv.
Klarar jag verkligen allt det här?
Är så rädd att något ska hända med Isak! Tänk om jag gör något fel.
Tänk om jag inte ser att han har ont.
Vill att min lilla pojke ska må bra.





Idag är det bara en jobbig och irriterande dag! Precis som alla andra kvällar.......................

Nybadad =)


Isak gillar verkligen att bada, men han gillar inte att han inte får bada nå länge! Då blir han riktigt förbannad <3

Bvc!

Idag blev det ett besök hos bvc och se om våran lilla älskling hade gått upp nå!
Eftersom i tisdags när dom var här på hembesök så hade han gått ner i vikt sen sista dagen på bb, så i tisdags vägde han 4270g!
Så har börjat ge han mat oftare än vanligt, så idag kollade vi om det hade funkat och yes det hade det!
Han hade gått upp till 4390g! Vilken otrolig lättnad =)
Mammas lilla älskling <3


Förlossningsberättelse!

Tänkte passa på att skriva en liten snabb förlossningsberättelse nu när lillen passar på att sova! =)

Den 18 Februari på morgonen så började jag känna av värkar, som tyvärr bara varade i en kvart eller så. Så nu tänkte jag att nu ska det igång, så tog på mig kläderna och gick ut och tog mig en powerwalk! Hade typ sammandragningar under hela promenaden. Men sen hände det tyvärr inget mer. Vid 13 tiden kom älsklingen och hämtade mig för jag skulle följa han på ett jobb, så jag slapp sitta hemma själv.
Efter den turen i bilen så började jag känna av kramp i ryggen och en hemsk smärta i ljumskarna! Tänkte inte så mycket mer på det då jag känt av det förr. Men den värken höll i sig hela tiden.

Vid 4 tiden så slutade älskling så vi åkte och handlade, då gick den smärtan över och kom istället var med ganska jämna mellanrum. Men tänkte fortfarande inte så mycket på det. Jag ringde mamma och berätta hur jag kände och hon tyckte att jag skulle börja klocka mina värkar som tydligen var riktiga värkar =D Så jag gjorde det! Och då var värkarna regelbundna var 4:e minut! Så ringde mamma igen och hon tyckte jag skulle ringa in till förlossningen!!!! Och det hade ju precis innan kommit en rosa flytning som jag faktiskt hört att det kan vara början till något bra!!! Vid 18.30J ringde jag förlossningen.. och gud vilken chock vi fick! Dom tyckte vi skulle komma in direkt. Vi som ställt oss för att laga lyxmiddag, fick bara släppa allt och packa in allt i bilen och åka katterna till mamma! Värkarna började komma tätare och när vi satt i bilen på väg till falun så började dom göra extremt ont, så det blev ett samtal till förlossningen igen, som funderade att skicka en ambulans. Men vi var så pass nära så dom gjorde aldrig det.

Klockan 21! Då kom värkarna var 3:e minut!!! Väl uppe på förlossningen så fick vi in på vårat rum. Satt där och väntade på att någon barnmorska skulle komma in och kopplade in  ctgkurvan eller va det hette! Klockan 22 kom det in en barnmorska som skulle kolla om jag hade öppnat mig något! Jag hade ju såklart ställt in mig på att inget hade hänt. Men där fick jag ännu en chock! Jag hade öppnat mig 6 CM! helt otroligt! 21.46 började jag andas in lustgas, vilket inte var så himla skönt. Det var länge sen jag kände mig så skit full haha! Men som tur gick det över ganska snabbt! Värkarna kom så regelbundet och var fruktansvärt smärtsamma! Så just här är det ganska suddigt förutom när jag får ryggmärgsbedövning klockan 23:46! Efter det var jag verkligen i himlen!!!! Kände inte av någon värk efter det, förutom trycket neråt!

Klockan 02.00 tar dom hål på hinnan så vattnet går.  efter det kommer det jobbiga trycket neråt, som jag aldrig någonsin kommer kunna glömma! GUD VILKEN SMÄRTA! 03.40 börjar krystningsvärkarna komma! Åh jag var så slut efter ett tag och mina värkar började avta på grund av att min kropp var så utmattad! Så dom började ge mig dropp för att värkarna skulle sätta igång lite mer. Men hur jag än krystade så ville inte riktigt Lillen flytta sig neråt. Så en läkare kom in efter ett tag. Bm pratade lite om att dom kanske fick lov att hjälpa mig om det inte hände något.! Men efter det så började lillen röra sig neråt. Och när han var så nära att komma ut, då började ungen röra på sig så man ser den där elektroden som dom satt på hans huvud. hur den är där och rör sig fram och tillbaka. Det gjorde fruktansvärt ont!!!!! En riktig skit unge innan han ens hade kommit ut =P

05.07 föddes våran älskade Isak som vägde 4664gram och var 54,5 cm lång! Men han fick lov att följa med läkarna ganska snabbt eftersom han var så tagen efter förlossningen så han hade lite problem med att andas! Men efter en dag på avdelning 33 med bevakning av snälla barnmorskor så mår våran lille prins jätte bra =)
Vi är så otroligt glada över att han finns här hos oss !

Vi älskar dig Isak! <3<3<3<3<3<3<3

Får se om jag kan skriva någon bättre förlossningsberättelse senare. Nu måste jag mata min prins <3

sovmorgon

Mysig sovmorgon med lilla Isak och Reine!<3
bjuder på en bild, som min kära älskling tydligen har tagit!
måste bara säga att man är så otroligt vacker när man sover!! haha
heeeelt utslagen!

RSS 2.0