En bra dag!

Ja nu har jag äntligen börjat känna mig lugnare. Nu när jag äntligen ser hur mycket min lilla gubbe får i sig!
Blir också mycket enklare när vi ska någonstans. Tycker jag hehe!
Slipper fram mut pupporna(brösten) överallt! Hehe.

Men jaja, känns ju synd att man inte klarade av att amma, men gör helt enkelt det som är bäst för min lilla pojke!

Idag har jag, Lillfisen, reine och syrran varit en sväng till mora. Kom på att jag har bara ett påslakanset till spjälsängen. Så tänkte det var lika bra att handla ett till iaf så man har något att byta med utifall han skulle få för sig att spy,skita eller pissa ner påslakanet =P Så man har något ombyte! Så det blev av motivet snurresprätt hehe! Och gissa vad det var på??? STJÄRNOR! hihi! Hoppas Isak gillar stjärnor lika mycket som jag gör =P Passade även på att handla en liten tvättpåse, eftersom jag har börjat undra var alla strumpor tar vägen.

Sen efter vi varit där på jysk, så var vi upp på dollar en sväng. Där hittade vi inget roligt så vi drog vidare till Kina för att äta lite gott! Men det som jag såg framemot mest var ju såklart den gooooooda efterätten...!!!! Friterad banan med glass! Åh den goda sirapen!!!!!!!! Så underbart gott!( Jag ska börja träna snart) =P
Efter en stund kom vi på att nu var klockan alldeles för mycket, för vi skulle vara och skriva på lite papper på soc, för att intyga att reine är pappan till Isak!

Efter det så for vi till min pappa(som inte var hemma) Och snackade lite skit med syrran,brorsan och mamma! Finns mycket idioter här i världen(tyvärr)

Skit samma! Nu skriker min älskade son, så får väl ta och se vad han vill <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0