Shoppingdag ... Usch det tar allt på kraft...

mms_img-14413657 (MMS)

Shoppingdag ... Usch det tar allt på krafterna att shoppa. Framförallt i den här värmen.. Men nu har vi golv och tapeter till isaks rum så det blir väl till att börja imorgon igen och riva det sista man ska i rummet. Sen är det slipning och packa. Fixa taket,hantera och lägga golv sen är isaks rum klart :) ser riktigt framemot att fixa med hans rum!!! Hoppas det blir lika fint som jag ser framför mig! Kommer ha en fondtapet precis där spjälsängen ska stå och resten av väggarna blir en färgat. Nu ska den här lilla pojken få ett fint rum!:)


Reine är blind!!! Börjar seriöst undra om ...

Reine är blind!!! Börjar seriöst undra om han är blind.... När vi var på en parkering och åkte i Borlänge och Reine var skit förbannad över att han inte hittar någon utfart. Så säger han : varför i helvetet kan dom inte göra en utfarts skylt . Gissa vad som fanns rakt framför ögonen på han Jo en utfartsskylt.... Suck hehe


Kan det vara pga detta tro ;) (läs förra i...

mms_img-24732427 (MMS)

Kan det vara pga detta tro ;) (läs förra inlägget först)


Har en liten gladfis med oss hehe :)

mms_img-18359127 (MMS)

Har en liten gladfis med oss hehe :)


Måttlig risk för åska Yes idag är det risk...

mms_img150767587 (MMS)

Måttlig risk för åska Yes idag är det risk för åska igen Hoppas verkligen det blir ett riktigt åskväder snart. Var ju så länge sedan nu.... Kolla in på www.ewp.se för att hålla koll på hur stor faktiskt är hos dig :) En annan bra sida är www.euclid.org där man kan kolla var i världen det åska och blixtrade :)


Testing :) prövar och se hur det är att mo...

Testing :) prövar och se hur det är att mobilblogga :)


Nu är vi på väg till Falun och ska köpa li...

mms_img-1442291 (MMS)

Nu är vi på väg till Falun och ska köpa lite golv och så till lilla isaks run <3 Ser att det har kommit tillbaka besökare till bloggen nu, va glad jag blir :) Hörs om ett tag... Just ja en sak till jag kom i mina jeans ! Så jag är överlycklig!


RSS 2.0