har jag verkligen missat det?

hur kan jag ha missat det?
kan jag verkligen ha gjort det?

En person säger att han ler hela tiden. Varför ser inte jag det?
Löjligt jag vet, men jag vill vara den som får se hans första leende... Har jag verkligen missat det?
Känner så fruktansvärt nere just nu......

Kommentarer
Postat av: Sandra

Inte skall du känna nere! Vi "missade" också att våran son log. Det vad BVC-tanten som sa; "Men titta så fint han ler!!" Va?? Är det där ett riktigt leende?? Man vill ju inte förväxla ett riktigt smile med lite magknip.. :) Han kommer att ge er MÅNGA leenden och härliga skratt fram över! Att ni missade det första spelar ju inte så stor roll egentligen!! :)



Och sen vill jag även säga att du är duktig som bestämmt dig ang. ammningen! Förstår att det är jättejobbigt, och naturligtvis vill man försöka att hel-amma om det går!



Jag tror dock att det ger bebisen mycket om mamma faktiskt mår bra! Att ständigt oroa sig för hur mycket han får i sig och hela tiden känna sig stressad över hela matsituationen är nog inte så bra. Så resonerade jag med James iaf.



Jag ammade honom i fyra och en halv månad. Fast ersättning fick han nästan från början. Jag såg hellre att han var nöjd, mätt och go, än att vi skulle hålla på att kämpa med amningen..



Sen är det supersmidigt med ersättning också, skulle som sagt ammat mer och längre om det hade gått, men nu har killens pappa fått möjlighet att vara med mer. Jag har kunnat åka iväg en sväng på egen hand. Vi har kunnat lämna James en kväll hos hans moster för att kunna gå på bio eller något liknande..



Jag tror att du har fattat helt rätt beslut! Du ÄR en jättebra mamma, det måste du försöka att förstå.. ;)



Kram på dig!!

2011-03-18 @ 21:36:35
URL: http://www.james-william.blogspot.com
Postat av: Emelie

Det där med leendet är just att, hon sa det för ungefär en vecka sen också. Men jag är ju hemma med Isak varje dag och jag har inte sett ett enda lite leende =/ Så förstår inte riktigt =/



Ja det här med amningen har jag känt att det kommer jag inte hålla på med länge, jag tycker det ha känts så oroligt =/ Men det är ju så mysigt att få vara så nära! Men nu när jag fick så ont och han bara går ner. Så kände jag bara att det räcker! Nu måste han få börja gå upp i vikt och det är det som är viktigast helt enkelt! Så nu känns det bra! Precis som du skriver =)man kan göra så mycket mer också!



Hoppas verkligen på att jag är en bra mamma! Vi alla är nog det =) men bara att alla har så lite tid att tänka på det =0) Eftersom tiden rinner iväg ! hehe



mvh

emelie

2011-03-18 @ 22:22:27
URL: http://februarimammaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0