Hopplöst!

Vet att jag bara är så gnällig just nu!
Men om ni inte gillar det så läs inte!! Jag måste göra det här för att få skriva av mig lite!
Det känns så tungt och hopplöst just nu, det känns som den aldrig kommer att titta ut. Det känns som att jag alltid kommer gå och vara så här och må så här!

Vi vill så gärna att du kommer ut nu lillplutt! Om jag ändå visste när.


Skriv gärna en kommentar och försök muntra upp mig! Om ni vill...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Visst är väntan jobbig!! Speciellt när man börjar närma sig slutet, en dag kan kännas som en vecka!! Mådde också riktigt dåligt i slutet av min graviditet, jag nästan hatade att vara gravid, var rädd att det inte skulle gå över efter att lillkillen tittat ut. Men det gjorde det som tur var. Helt otroligt, fantastiskt bra blev det efteråt!! Lyckan är så enorm, det går inte att beskriva! Nu går jag nästan och längtar efter att få bli gravid igen. ;) Det är så otroligt häftigt att få gå igenom en graviditet, en förlossning, att helt plötsligt få bli mamma. Kämpa på och Lycka till!!

2011-01-30 @ 22:55:42
Postat av: Cathrine

Hej! Själv är jag på bf+3 idag, så jag vet hur du känner dig. ALLT är verkligen hopplöst. Jag gråter typ varje dag, det känns som att man blir straffad. Det är absolut ingenting som hjälper, speciellt inte att folk säger "har du klarat 9 månader klarar du väl några dagar till"... Men en dag är som en vecka, precis som Sandra skriver. Jag hjälper nog inte så mycket märker jag, haha.. MEN KÄMPA PÅ :) Jag lider med dig! Snart kommer bäbis, förr eller senare måste den ju ut, eller hur? :)

2011-01-31 @ 14:22:18
URL: http://honningdal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0